Den nyvalgte presidenten i Frankrike, Emmanuel Macron, er en «mann uten egenskaper» som er som tryllet fram av tynn luft. Han var som skapt av en reklamekampanje, og så var det også det han var.

Som kjent begynte han en nokså enestående karriere i finanshuset Rothschild, en karriere som altså har toppet seg med at han sto i spissen for en bevegelse, som ikke var en bevegelse, kalt En Marche! for så å bli valgt til president, uten å ha noen politikk.

Men tro ikke et øyeblikk at Macron har brutt kontakten med faderhuset Rothschild. Kampanjen hans ble ganske riktig skapt av reklamefolk i et byrå som kaller seg Steele and Holt, og som er alt annet enn transparent. Eierforhold og bakgrunn går ikke fram av nettsidene deres. Det som derimot går fram av deres profil på LinkedIn er at de er fullt og helt en del av finanskapitalens indre sirkler.

Steele and Holt is an agency specialised in corporate and financial communication. Clients include AXA IM, Le Groupe Edmond de Rothschild, la Banque Neuflize OBC, Caisse d’Epargne Ile-de-France, Idinvest Partners, CDC International Capital, Carlyle, Sycomore, M&G, A Plus Finance, Candriam, Novaxia, Yomoni, Lendix, l’Hôtel Drouot, Dalloyau or Monceau Fleurs.

No upcoming event!
man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31